Gampus Net
Bazı arkadaşlarım mesaj yoluyla soru sordu. Bir kısmı kim bakmış özelliği olup olmadığını sordu. Kim bakmış özelliği vardır. Profilinizde "Son Görüntüleyen" olarak görünmektedir. Bazı arkadaşlarımız da "Son Görüntüleyen" kısmını kendinden başka profiline giren diğer kişilerin de görebildiğini söyledi. Bu sizin gizlilik ayarlarınızla ilgili arkadaşlar. Eğer gizlilik ayarlarınızda başkalarının görmesine izin verirseniz görebilirler. İzin vermezseniz göremezler. Bilmeyenler için nasıl kapatacağınızı anlayıyorum. Öncelikle profilinizde Gizlilik Ayarlarına tıklayın Daha sonra "profilindeki son profiline bakanları kimler görebilir" seçeneğini "hiçkimse" olarak ayarlıyoruz. Bu seçeneği seçtikten sonra kaydedip çıkıyoruz. Böylelikle artık profilinize bakanları sadece siz görebilirsiniz.
Last update on Aralık 11, 4:44 pm by Gampus Net.